Crowdsourcing


Crowdsourcingbegrebet dækker over crowdfunding, collaboration, sharing economy, open innovation, co-creation, access economy, collaborative consumption.

Kort sagt: Crowdsourcing er det nye sorte i forretningsudvikling. Det er efterhånden veldokumenteret, at virksomheder, som har gjort crowdsourcing til en del af deres strategi og forretningsmodel, holder deres produkter længere på markedet, lever længere, tjener mere og har gladere medarbejder. Nu har du mulighed for at få styr på crowdsourcing som forretningsmodel.

Dette crowdsourcingkursus er for dig, der som gerne vil have styr på crowdsourcing begrebet og kunne bidrage aktivt til crowdsourcing og åben innovation, når der er gang i projekter, der skaber samarbejde med omverdnen i din virksomhed eller organisation. Formålet med kurset ”Crowdsourcing – fremtidens forretningsmodel” er at give dig de konkrete redskaber og metoder som gør, at du kan være en aktiv crowdsourcingmedarbejder.


Kurset giver dig:

 • Styr på crowdsourcingverdenens begreber
 • Viden om hvordan du til strukturer en crowdsourcing proces
 • Redskaber og metoder til at gøre crowdsourcing til en del af jeres forretningsmodel
 • En præsentation af teorierne bag crowdsourcing
 • Masser af øvelser
 • Viden om hvordan du kommunikere crowdsourcing

 • Resultatet er, at du bliver bevidst om, hvad crowdsourcing kan, og hvorfor du skal bruge crowdsourcing. Samt viden om, hvordan du med dine kompetencer kan bidrage til crowdsourcing, og hvordan du leder en crowdsourcing proces til gavn for dig og din virksomhed.

  Kursusforløbet veksler mellem undervisning i crowdsourcingteori, workshop, deltagelse i aktiviteter og sparring om arbejdet med crowdsourcing på din arbejdsplads/virksomhed. Du lærer at gøre crowdsourcing til et praktisk begreb, hvor du kan spotte crowdsourcingpotentiale og gøre crowdsourcing til en del af jeres forretningsmodel.


  Varighed og struktur

  Crowdsourcingkursus forløber over en periode på 3 måneder. Kursusset er opdelt i 3 moduler af to dage + 18 timers forberedelse, 2 timers crowdsourcingcoaching/læringssamtal, som aftales fra gang til gang.

  Vi afholder også interne kurser og workshops på din arbejdsplads eller i din virksomhed, som er tilpasse jeres særlige ønsker og behov i forhold til tid og indhold.

  Egen opgave

  Undervejs på kursuset arbejder vi med en konkret innovationsopgave fra din arbejdsplads, forberedelsen af et oplæg til dit team, en workshop på din arbejdsplads eller andet som kan bringe din læring i spil på din arbejdsplads.

  Kursus start:

  A. 8.December 2015
  B. 12. April 2016

  C. 25. Oktober 2016  Sted:

  København

  Danmark


  Praktisk Info

  som PDF: